IT-utbildningar hos Infotool

Korta kurser för lång och lönsam användning

En systeminvestering blir lönsam först när alla medarbetare förstår och använder systemet. Infotool erbjuder standardkurser för alla typer av användare. Kurserna är endagarskurser för att underlätta för dig att plocka ihop ett kursprogram som passar dig. Det går också att boka våra pedagogiska lärare för skräddarsydda utbildningar med exempelvis företagets egen lösning som utgångspunkt.

 

Vi är väldigt stolta över våra uppskattade kurser och lärare och kallar vårt utbildningskoncept för IT-Learning. Genom konceptet IT-Learning säkerställer vi att varje användare i din organisation lär sig upptäcka och använda de fantastiska funktionerna och möjligheterna i våra system. Vi utbildar hela din organisation och erbjuder kurser för alla användare inom alla verksamhetsområden. Allt för en framgångsrik organisationsutveckling!

Analyskurser i The Diver Solution

Analyskurser

Om du har tillgång till Diver/ProDiver så har du också verktyget som kan ge dig svar på i stort sett alla dina frågor, om du bara vet hur det fungerar. Minst en av våra två analyskurser rekommenderar vi alla som arbetar med Diver Solution att gå.


Utvecklarkurser i The Diver Solution

Utvecklarkurser

Våra utvecklarkurser ger dig kunskap om våra utvecklingsverktyg, som ETL-verktyget Integrator samt Builder för att bygga optimerade modeller. Vi delar också med oss av vår långa erfarenhet där vi ger dig konkreta råd för att driva ett framgångsrikt diverprojekt.Administrationskurser i The Diver Solution

Administrationskurser

Ofta är behörigheten en väldigt viktig fråga i en organisation. Vem ska få se vad och hur ska informationen presenteras?  Här lär du dig allt om behörigheter och att presentera information på attraktivt sätt i DivePort.


Våra kursbeskrivningar Våra kursbeskrivningarVårt kursutbud


Sammanfattning av våra kurser


Snittbetyg Kurs (4,4)

Snittbetyg Kurs IT-Learning


Snittbetyg Pedagog (4,5)

Snittbetyg Pedagog


Snittet bygger på 23 kurser med totalt 157 deltagare.


Våra kursbeskrivningar Våra kursbeskrivningar
Ansvarig Säljare

Mikael.Renstrom@infotool.se

08-517 99 010


Ansvarig Konsult

Hannes.Hellsborn@infotool.se
08-517 99 006
BIRGER JARLSGATAN 33, BOX 5010 SE-102 41 STOCKHOLM
PHONE +46 8 753 49 80
WWW.INFOTOOL.SE
Infotool SALES@INFOTOOL.SE
  BREDGATAN 2, SE-302 50 HALMSTAD
PHONE: +46-35-15 66 85
 

Om cookies