Infotoolnytt oktober 2013 - Infotools plug-in till Microsofts Dynamics AX värd att titta på!

Kostnadseffektivt och lönsamt beslutsstöd = The Diver Solution*! 


Infotool har i samarbete med åhus studioData tagit fram en plug-in BI portal för Microsoft Dynamics AX. Det finns en lösning med färdiga dashboards och rapporter för Finance, Sales, Purchase, Production, Warehouse och Main Data.


Förutom det finns också miljöer för Tablet och Mobile, samt Administration Environment för att hålla koll även på drift och förvaltning.

Vinsten med lösningen är att man kommer igång direkt till en låg kostnad jämfört med att utveckla själv.

Intresserad? Maila till sales@infotool.se!

*) The Diver Solution toppar listorna för bästa TCO,Total Cost of Ownership, i flera undersökningar från bl.a. Gartner,Radar,Wisdom of Crowds och KLAS.


Infotool har Sveriges mest nöjda kunder!

Infotool i IDG! Läs om hemligheten bakom Sveriges mest nöjda kunder.

T.v. Per Nyberg, VD på Infotool. Läs hela artikeln på IDG. 


Personalapplikation

{SEL}{SEL}
Infotool & HR Fokus - Personapplikation! Infotool har tillsammans med HR Fokus tagit fram en personalapplikation som baseras på standardbegrepp inom personal och som kan använda valfritt personal-och/eller lönesystem som grund. En kort presentation kommer att göras på Infotools beslutstödskonferens och följas upp av seminarier under hösten. Läs mer


Uppgradera till version 6.4!

The Diver Solution 6.4 Nu är det tid att uppgradera The Diver Solution tillversion 6.4, beställ direkt via e-post till support@infotool.se.

Lyckad konferens

Vi har fått mycket positiv feedback på årets konferens, tack så mycket! Ladda hem materialet på download. Om du får problem med inloggningen kontakta support@infotool.se.

Infotools beslutsstödskonferens 2013!

Läs mer om Infotool budget och Prognos här

Infotool Budget och Prognos, IBP


Ny möjlighet till att teckna konsultavtal med Infotool

Behöver du hjälp med utveckling eller förvaltning? Eller både och? Vi har tjänsten! Hör av dig till sales@infotool.se för mera information.BIRGER JARLSGATAN 33, BOX 5010 SE-102 41 STOCKHOLM
PHONE +46 8 753 49 80
WWW.INFOTOOL.SE
Infotool SALES@INFOTOOL.SE
  BREDGATAN 2, SE-302 50 HALMSTAD
PHONE: +46-35-15 66 85
 

Om cookies