Tjänster

Sveriges mest pålitliga jobbarkompis.

Infotool är specialister på beslutsstöd och har samarbetat med privata företag och offentlig sektor i mer än tjugo år. Vi är en pålitlig jobbarkompis som lyssnar, identifierar behov och driver på för att nå definierade mål. Så att du kan göra ett bra jobb. Ett teamwork, som det ska vara.


 ”Som att få in en ny medarbetare i teamet.Någon som tog på sig att koordinera både data och oss som grupp. Processerna blev smidigare. Vi samarbetade över förvaltningsgränserna. Finansiell planering och annan planering gick i takt. Samtidigt kunde vi frigöra resurser och ta tag i andra krävande arbetsuppgifter.” 

Olli Parikka, f.d. ekonom, Huddinge kommun.

Leveransgaranti på BI-system

Vi jobbar efter en noggrann, modern och strukturerad metodik. Du kan känna dig helt trygg med att allt är på plats inom utsatt tid och budget. Räkna med support i världsklass.


1. Förstå behov, formulera krav och definiera lösningen
2. Projektledning, planering, dokumentation
3. Utveckling och anpassning
4. Implementering och driftsättning
5. Förvaltning och förbättringar


Utbildningar och kurser
Vi delar gärna med oss av det vi är bäst på, i ett brett utbud av kurser. I vårt kursprogram hittar du endagskurser som du komponerar till ett utbildningspaket som passar dig. Vi arrangerar även större och mindre events där du kan nätverka och lära av andra i din bransch. Lärorikt.


Teknikkiosken

Fråga oss om vad du vill. Allt är relevant och viktigt. Teknikkiosken öppnar supportlinjen klockan 09.00 och stänger klockan 17.00, varje vardag.

Telefon: 035-295 04 69
E-post: support@infotool.se

Onlinesupport via TeamViewer
Om du vill ha hjälp direkt på din skärm, så erbjuder vi online-support via TeamViewer. Det innebär att du tillfälligt ger oss tillåtelse att se din skärm, så att vi kan ge dig instruktioner och lösa problemet genast.

Created with Sketch.

Kontakta mig

Jag vill veta mer om:
Mina uppgifter