Kontakta mig


InfoComments

Visa mer
Visa mindre

InfoComments är en applikation som gör det möjligt förslut användaren att kommentera Diverdata på webbportalen DivePort.

Visa mer
Visa mindre

Introduktion och exempelbilder

I InfoComments kan man skräddarsy hur och på vilken nivå kommentarerna skall göras. I vissa fall kanske man vill göra det möjligt att kommentera en hel portalsida. I andra fall vill man göra det möjligt att i portalen kommentera en viss rapport eller mätare. Ibland vill man kommentera enskilda rader i en viss rapport. Allt detta är möjligt med InfoComments.

Visa mer
Visa mindre

Kommentarer kan knytas till vissa värden

Om det finns behov av att knyta kommentarer till en viss organisatorisk enhet och/eller tidsperiod fungerar det med InfoComments. Det gör att man t.ex. kan månadsrapportera och även spara historiska kommentarer för att följa utvecklingen över tid.

Kommentarer kan läsas in i rapporter

De kommentarer som slutanvändaren gör kan lätt läsas ut med hjälp av Integrator och presenteras i portalen i t.ex. en rapport. Detta medför att det är enkelt att få en överblick över kommentarer som gjorts, samt att presentera dem på det sätt man själv önskar. Kommentarer uppdateras direkt.

Kontakta Infotool för att få veta med om dessa möjligheter.

Visa mer
Visa mindre

Välkommen!

Tyvärr använder du dig av en osäker webbläsare som inte stöjds längre ...

Microsoft (skaparna av Internet Explorer) har slutat skicka ut uppdateringar till versionen Internet Explorer 10 och nedåt.
Detta gör att din nuvarande version inte är tillförlitlig.
Vi ber dig därför att ladda ner någon av webbläsarna nedan.

Ladda ner Microsoft Edge Ladda ner Firefox Ladda ner Google Chrome
Fortsätt att besöka sidan ändå